Ervaringen

Osteopathie Krista Post D.O.-MRODrie keer ben ik behandeld zowel voor mijn rug (lage en hoge rugklachten) als voor mijn darmen. Naar volle tevredenheid. Dit was de tweede keer dat ik met de osteopathie in aanraking kwam, de eerste keer was eind 1980, dus ik wist ongeveer wat mij te wachten stond. Vooral de rust is erg belangrijk, en zeker ook de uitleg over de vragen die ik had.

Hans


 

Mijn zoontje van 9 jaar is behandeld omdat hij slecht slaapt. Dit is na reeds drie behandelingen behoorlijk veranderd, hij is een stuk rustiger 's avonds en slaapt vrij vlot. Ook wordt hij minder vaak wakker 's nachts waardoor hij 's morgens uitgeruster is en in het algemeen meer in balans is. Als hij 's nachts even wakker wordt dan slaapt hij wel weer verder. Dit was voorheen niet het geval, dan sliep hij een uur later nog niet. Daarnaast merk ik nog andere veranderingen zoals bijvoorbeeld: hij praat veel meer, hij uit zich meer over met name zijn gevoelens. Ook heeft hij meer zelfvertrouwen, hij durft wat meer zelf te ondernemen. Kortom wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de behandeling in de osteopathiepraktijk van Krista.

Anoniem


 

Hoewel ik moeilijk te definiëren en zeer afwisselende klachten heb, ben ik ervan overtuigd dat de regelmatige behandelingen een zekere stabiliteit opleveren en de klachten temperen. Ik waardeer je betrokkenheid en geduld, waarmee je de behandelingen uitvoert.

AdGoeie ervaringen mee! Ik ben van de pijn in de knie af! De omgang is goed, rustig en er wordt geluisterd.

Denise


 
Osteopathie Krista Post D.O.-MRO


Het Arsenaal

Kloosterstraat 15

6981 CC Doesburg

tel. 06 42902377

contact@osteopathie-kristapost.nl


AGB-code praktijk: 90(0)15704

AGB-code zorgverlener: 90037048

KvK: 09199615


Geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie

(NRO) onder nr. 438, lid van de Nederlandse Vereniging

voor Osteopathie (NVO)


Foto: Bas Weetink Fotografie